Besökare

Totalt antal besökare: Besökare idag: Besökare den här veckan: Besökare den här månaden:

torsdag 2 februari 2012

Månadsgala i omklädningsrummet

ÖIS omklädningsrum 2 februari 2012, klockan 16.25.

Prytz ställer sig framme vid tavlan i omklädningsrummet - det blir tyst. Det går att ta på stämningen i rummet, förväntan glimrar i allas ögon, men även ett uns av avund kan tydas där. Nacka stegar fram, med ett stolt flin i ansiktet. Han drar ut på sin tid i strålkastarljuset, för det här är inte hans stund egentligen. I omklädningsrummet sitter en spelare med lite rakare rygg, med lite mer förväntan i ögonen. Resten av spelarna sneglar mot hans plats, drömmer om att få allas blickar riktade mot sig om en månad. Nacka fingrar på något bakom sin rygg, de som sitter närmast sin assisterande tränare sträcker på ryggarna för att få en skymt av det åtråvärda där bakom. De behöver inte göra det länge, för Nacka har dragit ut på det länge nog, han tar fram det han har hållit dolt bakom sin rygg; priset till månadens Nackatrofévinnare kan beskådas inför stora ögon och hållna andetag. En 33 cl-flaska Champis! Grattis David Leinar!

För den som inte noterat det ännu, så har denna blogg inte överöst sina läsare med bilder, något som det förhoppningsvis blir ändring på. Idag hade jag långtgående planer på att detta inlägg skulle innehålla bloggens första bild. En bild på den lista över samtliga spelares poäng i Nackatrofén som satt uppe på anslagstavlan innan träningen. Innan träningen var det ja. Efter träningen, när jag med kameran i högsta hugg gick till anslagstavlan var listan borta. Ack, denna besvikelse! Och bloggens första bild får vänta på sig ett litet tag till.

För övrigt går taggningen inför lördagens derby i helt rätt riktning. Vi har fått förbud mot att:
- Bära gröna eller svarta kläder. Och framförallt inte grönsvarta.
- Köpa makrill i Fiskekyrka om de inte ämnas skändas.
- Uttala ord som börjar på "G", vilket är oerhört svårt, men nödvändigt eftersom lördagens motståndare har samma begynnelsebokstav.
- Titta på GAIS-märket när vi åker förbi Gamla Ullevi.

Hårda, men nödvändiga krav för att få in rätt stämning till på lördag. Nu ska jag måla om vardagsrummet rödblått och titta på gamla videoupptagningar när ÖIS slagit GAIS. Hörs imorn.

/13

1 kommentar:

  1. Hej Johan! Har just läst ikapp alla blogginlägg. Undarbar läsning! Och en härlig vintermatch igår, där jag tyckte du gjorde en insats som lovar mycket gott - du och Emil har potential att bli ett nyförvärvspar som Öis sent ska glömma!

    Ser fram emot att fortsätta följa dina äventyr - såväl här som på planen!

    SvaraRadera