Besökare

Totalt antal besökare: Besökare idag: Besökare den här veckan: Besökare den här månaden:

tisdag 7 februari 2012

Försäsong ett minne blott?

Styrka, snabbhet, balans och smidighet är alla egenskaper som vi i Örgryte, likt alla andra lag, sliter med att förbättra under försäsongen, med hjälp av tunga vikter, flämtande andetag och sega ben. Nu kan dessa hårda fyspass vara ett minne blott. Allt tack vare en liten kille och hans armband.

Den lilla killen jag pratar om är ingen mindre än vår kära Jacob Lindström, som inte bara är en gudabenådad fotbollsspelare, utan även en entreprenör med framtid inom företagsvärlden. Det är nämligen Jacob som har införlivat detta, till synes, magiska lilla armband som alltså ska hjälpa oss att maximera våra fysiska egenskaper. Under de senaste veckorna har Jacob försökt kränga på oss dessa band, vilket vi i laget har mött med stor skepsis. De flesta av oss skulle vilja se några fler tillförlitliga studier som kan påvisa bandens fantastiska egenskaper innan vi öppnar plånboken, medan andra mer blåögda och godtrogna spelare, som Jocke Hall och Fredrik litar blint på dess förmåga och gladeligen pungar ut det som lillebror Lindström kräver i ersättning. Oavsett huruvida man tror på bandens förträfflighet eller ej, ser vi alla med spänd förväntan på hur försökskaninerna lyckas i sin träning. Jag menar, tänk om det faktiskt fungerar; hur revolutionerande blir inte försäsongsträningen då?! Aldrig mer några tunga vikter i gymmet eller långa intervaller på en isig plan, aldrig mer träningsvärk som får en att undvika trappor eller intervaller i trappor som inte kan få en att undvika träningsvärk. Fungerar detta har Jacob antagligen nobelpriset i säker hand. I alla kategorier.

Under veckorna som kommer ska jag hålla ögon och öron öppna för att kunna snappa upp hur de lyckliga ägarna till dessa band presterar under träningarna, för att kunna tyda huruvida detta lilla projekt är framtidens styrketräning eller om det endast är bluff och båg. Spännande veckor att vänta alltså.

På onsdag väntar det sista fyspasset i Frölunda Campus - ett pass som antas bli tuffare än någonsin. Det vore bra om banden har övertygat innan dess så att vi slipper det träningstillfället och bara trär på oss Jacobs fysersättare istället. Så ikväll håller vi tummarna för Jocke och Fredrik. Framtiden väntar runt hörnet, kanske till och med runt handen.

/13

1 kommentar:

  1. Tro inte Lillströms Uf-bluff, har hört från säkra källor att han ska sätta företaget i konkurs och dra till Mexico med pengarna.

    Varför inte investera pengarna i en personligt tillverkad kortlek med familj och vänner som motiv på korten, självklart kan du själv var kung.

    Hälsningar Edwin Razzghi, marknadschef på MYC- Uf

    SvaraRadera