Besökare

Totalt antal besökare: Besökare idag: Besökare den här veckan: Besökare den här månaden:

fredag 10 februari 2012

Inför Falkenberg - ÖIS

Efter den mentala urladdningen mot lokalkonkurrenten GAIS inför pompa och ståt på Vallhalla, är det så dags för nästa träningsmatch, denna gång mot Superettanlaget Falkenbergs FF. Nu ska denna pompa och ståt förpassas ner till planen för oss i rödblått också. Om det blir pompa och ståt på läktaren? För mig är svaret givet; jag vet inte.

För en Stockholmare som jag, som dessutom inte har fått äran att spela i någon av landets högsta divisioner förknippas Falkenberg med en överhypad film (Farväl Falkenberg), ett Offsidereportage om och av Halmstadlegendaren Per "Texas" Johansson från i höstas och att staden, enligt min halvhjärtade undersökning på nätet, saknar en stadsslogan. Det ska därför bli intressant att se om morgondagens motståndare kan skänka nya perspektiv till staden och laget.

Under veckan som varit har vi fortsatt nöta försvarsspel (vi kommer inte släppa in en balja under säsongen), fortsatt frysa ansiktena av oss och fortsatt plåga oss igenom onsdagens fyspass. Men vi har även haft besök från landslaget, vilket fick oss att prestera hundra snäpp över vår egentliga förmåga och just nu är det inte fråga om det blir någon rödblå spelare i sommarens EM-trupp, utan hur många. Representanten från landslaget hette förresten Marcus och har spelat i Örgryte förut. Ska kolla upp vem det var mer exakt, svårt att hålla koll på alla gamla spelare i klubben...

Nu har klockan blivit mycket, match imorn och innan den gemensamma frukosten på Öisgården behöver jag min skönhetssömn.

Våra förberedelser för den annalkande bergsbestigningen fortsätter och imorn hoppas vi kunna packa ned både "bollinnehav" och "vinnarkultur" i ryggsäcken; två viktiga komponenter i packningslistan som är livsviktiga när berget tornar upp sig framför oss. Farväl Göteborg, nu väntar Falkenberg - "Staden utan slogan".

/13

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar